2013. augusztus 3., szombat

Hello! Kérlek szavazzatok, hogy milyen az új design mert nagyon kíváncsi vagyok mit gondoltok! valamint örülnék, ha kicsit több nyomot hagynátok magatok után! Pipáljatok, komizzatok, iratkozzatok fel! De egyébként én ha pipáltok is nagyon boldog vagyok, mert tudom, hogy elolvastátok! 
Újabb hír, hogy holnap egy hétre táborba megyek így a blog 1 hétig szünetel! De ettől még örülnék ha nem távolodnátok el a blogomtól!
Ölel titeket: Lucy Hope

2 megjegyzés:

  1. Szia :). Jöttem kicsit látogatóba. ^^ A designról szeretnék egy kicsit. a háttér és az alap szürke szín, meg a fejléc nagyon tetszik, viszont a betűket, pl. itt a bejegyzésben, vagy alul a pipáknál nem igazán tudtam elolvasni, kicsit megfájdult tőle a fejem... Ha ajánlanom kéne, akkor talán egy picit kevésbé rikító színt használnék, mondjuk háttéren nagyon jól látszanak a modulok szövegei. Remélem nem veszed sértésnek, én csak segíteni szereznék :)).

    VálaszTörlés
  2. Szia, köszi, hogy írtál nem veszem sértésnek :) Már én is észrevettem egyébként csak még gondolkodtam, hogy milyen szín lenne jó a bejegyzésben :) Rövidesen megváltoztatom! :))

    VálaszTörlés